Látogassa meg a Bécsi ENSZ központot

Virtuális látogatás

Látogassa meg a Bécsi ENSZ Központot anélkül, hogy elhagyná otthonát.

Virtuális vezetés

Foglaljon ÉLŐ online vezetést egy ENSZ-idegenvezetővel

Legalább 20 fős diák, egyetemi és felnőttek csoportok figyelmébe ajánljuk online vezetésünket, mely során egy bécsi ENSZ-idegenvezető bevezetést nyújt az ENSZ munkásságában, kiemelt hangsúlyt fektetve a bécsi székhelyen található szervezetekre. A résztvevők az élő előadás során kérdéseket tehetnek fel az idegenvezetőnek, valamint rövid videóink által betekintést nyerhetnek a Bécsi ENSZ-Központ kulisszái mögé.

Időtartam: A virtuális vezetés időtartama 45-60 perc, beleértévé az idegenvezetővel folytatott beszélgetését.

Tartalom: A virtuális vezetés tartalma egyezik a " Az ENSZ Bécsben vezetés"-ével

Nyelvek: Idegenvezetőink rendelkezésre állásától függően

virtuális vezetéseink a következő nyelveken igényelhetőek: arab, kínai, cseh, holland, angol, francia, német, magyar, olasz, japán, portugál, orosz, szlovák, szlovén illetve spanyol.

 

FOGLALJON MOST

 

Virtuális előadás

Foglaljon virtuális vezetést + ÉLŐ online előadást egy ENSZ-szakértővel

Legalább 20 fős, különösen érdekelt egyetemi és szakmai csoportok számára lehetőséget kínálunk, hogy kibővítsék virtuális vezetésüket egy további előadással, amelyet egy Bécsben található ENSZ-szervezet munkatársa tart (rendelkezésre állástól függően).

Időtartam: A virtuális előadás egy virtuális vezetésből, egy azt követő ENSZ-szakértő által tartott előadásból valamint egy beszélgetésből (Q&A) tevődik össze. Időtartama 90-120 perc.

Tartalom: A virtuális előadások témái egyeznek a helyszíni előadásokéval.

Nyelvek: Az előadásokat általában angol nyelven tartjuk, viszont további nyelvek kérvényezére is van lehetőség.

 

FOGLALJON MOST

Platform

Vezetéseinket a Microsoft Teams platformján tartjuk. Miután visszaigazultuk foglalását, megosztunk egy linket, amelyre kattintva reszt vehet a vezetésen.

Kérjük tüntesse fel az űrlapon, ha inkább saját platformját szeretné használni, így mi felül tudjuk vizsgálni kérését. Ezen esetben arra kérjük, hogy Ön vezesse és moderálja az eseményt, és ossza meg velünk a linket amelyen a vezetést tartjuk.

* Felhívjuk figyelmét, hogy az online vezetés / előadás bármely részének rögzítése vagy terjesztése nem engedélyezett.

 

Vegyen részt #GlobalGoals videótúráinkon

Tekintse meg bécsi ENSZ-idegenvezetőink által készített rövid YouTube-videóinkat, melyekben megmutatjuk, hogy mit tesz az ENSZ Bécsben és az egész világon a Fenntartható Fejlődési Célok elérése érdekében, a COVID-19 járvány alatt.


   

Tekintse meg videóinkat: kínaiul - angolul - franciául - németül - magyarul - olaszul - oroszul - szlovákul - spanyolul - törökül