Látogassa meg a Bécsi ENSZ központot

Virtuális vezetések és előadások

Amíg  vezetéseink és előadásaink a Bécsi Nemzetközi Központban a COVID-19 megelőző intézkedéseként felfüggesztésre kerülnek, az ENSZ Információs Szolgálata (UNIS) és a Bécsi Látogatói Szolgálat a következő virtuális alternatívákat kínálja.

 Bárki számára

#GlobalGoals Video Tours

Tekintse meg az ENSZ Bécsi Idegenvezetői által összeállított rövid online videó sorozatot arról, ahogy az ENSZ a világ minden részén, ideértve az Egyesült Nemzetek Szervezetének bécsi székhelyén működő szervezeteket is, továbbra is a Fenntartható Fejlődés Célok érdekében dolgozik, még akkor is, amikor a világ a COVID-19 járvány ellen küzd. A sorozat angol és német nyelven tekinthető meg.

Iskolás csoportok számára

Virtuális  vezetés - az ENSZ Bécsben

Foglaljon egy virtuális vezetést egy Bécsi ENSZ idegenvezetővel, aki az iskola által használt online platformon keresztül (pl. Zoom vagy Teams) tart előadást az osztálynak. Az élő online prezentáció az Egyesült Nemzetek Szervezete és a bécsi ENSZ székhelyén működő szervezetek munkájáról szól. A tanulók az előadás során beszélhetnek az előadóval ill. kérdéseket is feltehetnek. FOGLALÀS

Felnőttek és egyetemi hallgatók számára

Előadások

Egyetemi és szakmai csoportoknak (minimum 20 fő) lehetőségük van egy bécsi ENSZ szervezet  rendelkezésre álló munkatársa által tartott online előadást foglalására. Kérvényezés

Nyelvek

Az idegenvezetők rendelkezésre állásától függően csoportos vezetéseink a következő nyelveken igényelhetőek:  arab, kínai, cseh, holland, angol, francia, német, magyar, olasz, japán, portugál, orosz, szlovák, szlovén, spanyol vagy török.

Előadásaink általában angol nyelven vannak.

Àrak

A COVID-19-cel kapcsolatos megváltozott körülményekre való tekintettel az ENSZ Bécsi Látogatói Szolgálata ingyenesen virtuális túrákat és előadásokat kínál 2020 nyarán.

Lemondási feltételek

Amint e-mailben megkapja a foglalás visszaigazolását, foglalását véglegesítettük. Amennyiben foglalásán módosítani szeretne, ill. le szeretné mondani, ezt kérjük írásban legfeljebb hat munkanappal a visszaigazolt látogatás dátuma előtt tegye meg.