Látogassa meg a Bécsi ENSZ központot

Csoportos látogatás

Felhívjuk figyelmét, hogy az ENSZ Információs Szolgálata (UNIS) által szervezett vezetések és előadások további értesítésig fel vannak függesztve. Több információ

10 illetve annál több személy részére előfoglalás szükséges. FOGLALÀS

Vezetések felnőttek számára

AZ ENSZ BÉCSBEN - VEZETÉS

 

Előadások

 

A VIC Művészeti Gyűjteménye

Vezetések hallgatók számára

AZ ENSZ BÉCSBEN - VEZETÉS

 

Előadások

   

Vezetések 10 és 18 év közötti diákok számára

AZ ENSZ BÉCSBEN - VEZETÉS

 

Alakítsuk át világunkat- interaktív vezetés

   

Vezetések 6 és 12 év közötti gyerekek számára

AZ ENSZ BÉCSBEN - VEZETÉS

 

Gyerekkonferencia

 

Ferienspiel - nyári gyerekprograml

Nyelvek

Az idegenvezetők rendelkezésre állásától függően csoportos vezetéseink a következő nyelveken igényelhetőek: arab, kínai, cseh, holland, angol, francia, német, magyar, olasz, japán, portugál, orosz, szlovák, szlovén, spanyol illetve török.

Az előadások általában angol nyelven zajlanak.

Foglalási információk FOGLALÀS

20 vagy annál több fős csoportok részére külön idegenvezetőt biztosítunk. Miután kiállítottuk a 20 vagy több fő számára szóló foglalási visszaigazolást, a vezetés napján legalább 20 jegynek megfelelő árat kell kifizetni a csoportnak.

10-19 fős csoportok választhatnak, hogy csatlakoznak-e egy nyilvános vezetéshez más látogatókkal, de módjukban áll akár külön vezetést is foglalni 20 főnek megfelelő átalánydíj ellenében.

Iskolai csoportok közvetlenül nálunk foglalhatnak vezetést, illetve meglátogathatják a Bécsi ENSZ-t az Osztrák Szövetségi Oktatási, Tudományos és Kutatási Minisztérium által kínált Wien Aktion vagy Bécs városának Presse und Informationsdienst (PID) programja keretén belül.

Jegyek FOGLALÀS

A jegyeket a Vienna International Centre főbejáratán keresztül (1. kapu) történő megérkezés után a Látogatói Szolgáltató Pultnál értékesítik. Kérjük, jelöljön ki egy csoportvezetőt, aki, az egész csoport jegyét készpénzben a vezetés kezdete előtt legalább 15 perccel megveszi.

A csoportvezetőnek ezenkívül egy számozott, nyomtatott résztvevői listát is le kell adnia, amely tartalmazza a túrán szereplő összes személy kereszt- és utónevét, beleértve a tanárokat és a csoportvezetőket. Töltse le a számozott résztvevői lista sablonját .

Àrlista / fő:

 

60-perces vezetés

 

2020

Felnött

€ 12

Hallgató
Nyugdíjas
Katona
Fogyatékkal élő személy

€ 10

Iskolás diák
Gyerek

€ 5

90-perces vezetés

 

2020

Felnött

€ 14

Hallgató
Nyugdíjas
Katona
Fogyatékkal élő személy

€ 12

Iskolás diák
Gyerek

€ 7

Előadások

 

2020

Minden előadásért további 2 euró kerül felszámolásra személyenként

€ 2

Lemondási feltételek

Amint e-mailben megkapja a foglalás visszaigazolását, foglalását véglegesítettük. A foglalás írásbeli lemondása ill. módosítása legfeljebb hat munkanappal a visszaigazolt látogatás dátuma előtt ingyenes.

A vezetés előtti hat munkanapon belül történő változtatások vagy lemondások esetén lemondási díjat kell fizetni: foglalásonként 35 EUR 10-20 látogatóra; 70 EUR / foglalás 21-40 látogató számára; 105 EUR / foglalás 41-60 látogató számára. A foglalási kérelem benyújtása magával vonja, hogy ezt az irányelvet elolvasta és megértette.

Fontos információk

A Becsi ENSZ Központ megközelítése