Bodi viden in slišan

alt text is missing

Mladi imajo pravico do sodelovanja pri političnem odločanju. Bistvo kampanje Bodi viden in slišan (Be Seen Be Heard) je, da imajo mladi pomembno vlogo pri odločitvah, ki vplivajo na vse nas. Ker naš svet še naprej pestijo naraščajoči svetovni konflikti, podnebna kriza in vse hujša družbeno-ekonomska vprašanja, vse bolj potrebujemo sveže poglede, ki bodo usmerjali transformativno politično odločanje, ki presega obstoječe stanje.

Zato podjetje The Body Shop in Urad posebnega odposlanca generalnega sekretarja ZN za mlade sodelujeta pri globalni kampanji za podporo politični participaciji mladih in krepitev glasov mladih v javnem življenju.

beseenbeheardcampaign.com

 

Vsebine

alt text is missing
alt text is missing

Več kampanj

 • Ne sovraštvu
  18/06/2022

  Ne sovraštvu

  Sovražni govor spodbuja nasilje ter spodkopava družbeno kohezijo in strpnost. Ker je boj proti sovraštvu, diskriminaciji, rasizmu in neenakosti v središču načel in dela ZN, si le-ti prizadevajo za spopadanje s sovražnim govorom na vsakem koraku. 

 • Bodi viden in slišan
  11/05/2022

  Bodi viden in slišan

  Bistvo kampanje Bodi viden in slišan (Be Seen Be Heard) je, da imajo mladi pomembno vlogo pri odločitvah, ki vplivajo na vse nas.

 • Desetletje Združenih narodov za obnovo ekosistemov
  05/06/2021

  Desetletje Združenih narodov za obnovo ekosistemov

  Še nikoli ni bilo tako nujno oživeti poškodovane ekosisteme kot sedaj

 • Preverjeno
  21/05/2020

  Preverjeno

  Medtem ko sodelujemo pri preprečevanju #COVID19, moramo tudi sodelovati proti dezinformacijam.