Legyél látható és hallható

alt text is missing

A fiataloknak joguk van ahhoz, hogy részt vegyenek a politikai döntéshozatalban. A Be Seen Be Heard kampány elismeri annak jelentőségét, hogy a fiataloknak létfontosságú szerepük van a mindannyiunkat érintő döntések meghozatalában. Mivel a fokozódó globális konfliktus, a jelenlegi éghajlati válság és a súlyosbodó társadalmi-gazdasági problémák továbbra is sújtják világunkat, egyre nagyobb szükségünk van új perspektívákra, amelyek elvezetnek a jelenlegi állapotot megváltoztató, átalakító erővel bíró politikai döntéshozatalhoz. 

 

 

Ezért a Body Shop és az ENSZ-főtitkár ifjúsági megbízottja egy globális kampány keretében együttműködve támogatják a fiatalok politikai részvételét és a fiatalok hangjának felerősítését a közéletben. 

beseenbeheardcampaign.com

 

TARTALOM

alt text is missing
alt text is missing

TOVÁBBI KAMPÁNYOK

 • Human Rights 75
  31/05/2023

  Human Rights 75

  Az évforduló alkalmából meghirdetett „75 évesek az emberi jogok” elnevezésű kampány arra szólít fel mindannyiunkat, hogy álljunk ki az emberi jogokért, és kötelezzük el magunkat amellett, hogy az egyetemes nyilatkozat alapelveit a mindennapi életünkben is megvalósítsuk.

 • Mondjon nemet a gyűlöletre
  18/06/2022

  Mondjon nemet a gyűlöletre

  A gyűlöletbeszéd erőszakot szít és aláássa a társadalmi kohéziót és a toleranciát. Mivel a gyűlölet, a megkülönböztetés, a rasszizmus és az egyenlőtlenség elleni harc az ENSZ alapelveinek és munkájának központjában áll, a szervezet minden lehetőséget megragad a gyűlöletbeszéd elleni fellépésre.

 • Legyél látható és hallható
  11/05/2022

  Legyél látható és hallható

  A Be Seen Be Heard kampány elismeri annak jelentőségét, hogy a fiataloknak létfontosságú szerepük van amindannyiunkat érintő döntések meghozatalában.

 • Az ökoszisztéma helyreállításának ENSZ évtizede
  05/06/2021

  Az ökoszisztéma helyreállításának ENSZ évtizede

  Soha nem volt még annyira sürgős a sérült ökoszisztémák helyreállítása mint most.