LÁTOGASSA MEG A BÉCSI ENSZ-KÖZPONTOT

Kíváncsi arra, hogy mit tesz az ENSZ egy jobb világ elérése érdekében? Szeretne többet megtudni arról, hogy az ENSZ hogyan alakította ki otthonát Bécsben, az ENSZ négy globális központjának egyikében? Elkötelezett polgárként Önt is érdekli, hogy miként lehet elérni a fenntartható fejlődési célokat?

Látogasson el az Egyesült Nemzetek Szervezetének bécsi központjába, az „UNO-városként” is ismert Bécsi Nemzetközi Központba (VIC), hogy betekintést nyerjen abba, hogy miként dolgozik együtt több mint 190 nemzet a béke, a fenntartható fejlődés és az emberi jogok előmozdítása érdekében világszerte.

Egyéni látogatás 

FOGLALÁS

 

Csoportos látogatás

FOGLALÁS 

Látogatóink véleménye a

…. virtuális vezetésükről

„Köszönönjük a csodálatos virtuális vezetést. Nagyon tartalmas és érdekes volt tanulóink számára." Tanár (India)

„Kimagasló előadás. Olyan érzés volt, mintha tárlatvezetésen vettünk volna részt." Diplomata (USA)

„Még egyszer köszönöm [a virtuális előadás megszervezését] - az Ön által nyújtott szakértelem és elmondott információk  mellett jó, hogy vendégelőadók is részt vettek az előadáson." Egyetemi tanár (Szlovénia)

…. a személyes tárlatvezetésükről

„Csodálatos idegenvezetés, csodálatos szolgáltatás! Szeretnénk újra jönni!" Tanár (Ausztria)

„Nagyon tetszettek a műalkotások. Legközelebb lehet, hogy a művészeti vezetésen fogunk részt venni. Az idegenvezetőnk kiváló volt." Turista (Ausztrália)

„Minden kiváló volt. Nagyon élveztem ezt a csodálatos kirándulást." Hallgató (Ukrajna)

Ingyenes #GlobalGoals videótúrák

Tekintse meg rövid YouTube-videóinkat, amelyekben bemutatjuk, hogy mit tesz az ENSZ Bécsben és az egész világon a fenntartható fejlődési célok elérése érdekében a COVID–19-járvány alatt.

   

Tekintse meg videóinkat: kínaiul - angolul - franciául - németül - magyarul - olaszul - oroszul - szlovákul - spanyolul - törökül