Álláslehetőség

alt text is missing

SZAKMAI KARRIER AZ ENSZ-BEN

Az Egyesült Nemzetek Szervezetének (ENSZ) Titkársága és a bécsi székhelyű nemzetközi szervezetek hozzáértő és motivált embereket keresnek, akik szilárdan hisznek az ENSZ és szervezeteinek céljaiban és megbízatásaiban. Az ENSZ olyan álláslehetőségeket biztosít, amelyek dinamikus, multikulturális környezetben végezhetők, és egyúttal támogatják a globális célkitűzéseket.

A bécsi székhelyű ENSZ-szervezetek elkötelezettek a nemek közötti egyenlőség és a földrajzi sokszínűség mellett.

Keress ENSZ álláslehetőségeket és jelentkezz

Az ENSZ Titkárság összes munkalehetősége elérhető az Egyesült Nemzetek Karrier Portálján keresztül ( careers.un.org).

Az Egyesült Nemzetek számos módon biztosít lehetőséget arra, hogy valaki a Szervezethez csatlakozzon. Többek között gyakornoki helyeket biztosít egyetemi hallgatók számára.

Az Általános Szolgálati és a hasonló kategóriájú állásokra helyben történik a felvétel, ideértve a kereskedelmi és szakmunkás, biztonsági, titkársági és más segítő jellegű állásokat is.

Versenyvizsgák

Az Egyesült Nemzetek, a fiatal szakemberek részére biztosítja a Fiatal Szakértői Programot (Young Professionals Program - YPP), valamint vizsgákat folytat le, amelyek a különleges nyelvi készségeket igénylő állásokhoz szükségesek.

Fiatal Szakértői Program céljai az olyan friss tehetségek behozása az Egyesült Nemzetekbe, akik alul vagy egyáltalán nem reprezentált országokból származnak; valamint a Szervezetben már jelenlevő tehetségek felismerése.

Alapkövetelmények:

Állampolgárság: Jelentkezéskor rendelkezni kell a résztvevő tagállam állampolgárságával

Kor: 32 évesnél nem magasabb életkor

Végzettség: Felsőfokú végzettség (bachelor) a szakterületnek megfelelő területen

Nyelvtudás: Angol vagy francia nyelv magas szintű ismerete

Szakmai tapasztalat: Nem szükséges.

 

Az Egyesült Nemzetek Bécsi Információs Szolgálta felkészítő workshop-okat tart a Fiatal Szakértői Programra jelentkezőnek, annak érdekében, hogy segítse az írásbeli és szóbeli vizsgákra való felkészülésüket, valamint hasznos háttér információkat biztosítson.

 

Szakmai gyakorlat

alt text is missing

Az ENSZ Bécsben

alt text is missing

Kampányok

alt text is missing