ÁLLÁSLEHETŐSÉGEK

Fedezz fel szakmai karriert az Egyesült Nemzeteknél

Az Egyesült Nemzetek Titkársága olyan a Szervezet céljai és mandátuma iránt erős hittel rendelkező, magasan képzett és motivált embereket vár, akik hajlandóak elkötelezni magukat egy érdemleges nemzetközi karrier iránt a világ különböző helyszínein. Az Egyesült Nemzetek olyan álláslehetőségeket biztosít, amelyek dinamikus, multikulturális környezetben végezhetők és egyúttal támogatják a globális célkitűzéseket.

Keress ENSZ álláslehetőségeket és jelentkezz

Az ENSZ Titkárság összes munkalehetősége elérhető az Egyesült Nemzetek Karrier Portálján keresztül ( careers.un.org).

Az Egyesült Nemzetek számos módon biztosít lehetőséget arra, hogy valaki a Szervezethez csatlakozzon. Többek között gyakornoki helyeket biztosít egyetemi hallgatók számára.

Az Általános Szolgálati és a hasonló kategóriájú állásokra helyben történik a felvétel, ideértve a kereskedelmi és szakmunkás, biztonsági, titkársági és más segítő jellegű állásokat is.

Versenyvizsgák

Az Egyesült Nemzetek, a fiatal szakemberek részére biztosítja a Fiatal Szakértői Programot (Young Professionals Program - YPP), valamint vizsgákat folytat le, amelyek a különleges nyelvi készségeket igénylő állásokhoz szükségesek.

A Fiatal Szakértői Program céljai az olyan friss tehetségek behozása az Egyesült Nemzetekbe, akik alul vagy egyáltalán nem reprezentált országokból származnak; valamint a Szervezetben már jelenlevő tehetségek felismerése.

Alapkövetelmények:

Állampolgárság: Jelentkezéskor rendelkezni kell a résztvevő tagállam állampolgárságával

Kor: 32 évesnél nem magasabb életkor

Végzettség: Felsőfokú végzettség (bachelor) a szakterületnek megfelelő területen

Nyelvtudás: Angol vagy francia nyelv magas szintű ismerete

Szakmai tapasztalat: Nem szükséges.

Az Egyesült Nemzetek Bécsi Információs Szolgálta felkészítő workshop-okat tart a Fiatal Szakértői Programra jelentkezőnek, annak érdekében, hogy segítse az írásbeli és szóbeli vizsgákra való felkészülésüket, valamint hasznos háttér információkat biztosítson.