Bodi viden in slišan

alt text is missing

Mladi imajo pravico do sodelovanja pri političnem odločanju. Bistvo kampanje Bodi viden in slišan (Be Seen Be Heard) je, da imajo mladi pomembno vlogo pri odločitvah, ki vplivajo na vse nas. Ker naš svet še naprej pestijo naraščajoči svetovni konflikti, podnebna kriza in vse hujša družbeno-ekonomska vprašanja, vse bolj potrebujemo sveže poglede, ki bodo usmerjali transformativno politično odločanje, ki presega obstoječe stanje.

Zato podjetje The Body Shop in Urad posebnega odposlanca generalnega sekretarja ZN za mlade sodelujeta pri globalni kampanji za podporo politični participaciji mladih in krepitev glasov mladih v javnem življenju.

beseenbeheardcampaign.com

 

Vsebine za skupno rabo

alt text is missing
alt text is missing
Z desno miškino tipko kliknite na sliko in si jo tako prenesite ter shranite na svoj računalnik.

Več kampanj

 • Human Rights 75
  01/09/2023

  Human Rights 75

  Kampanja ZN ob 75. obletnici deklaracije (Human Rights 75) poziva vse, da se zavzamemo za človekove pravice in se zavežemo, da bomo načela deklaracije uresničili v vsakdanjem življenju.

 • Ukrepajte za našo skupno prihodnost
  15/08/2023

  Ukrepajte za našo skupno prihodnost

  Naredite spremembo. To je poziv 17 ciljev trajnostnega razvoja, načrta za boljši svet. Ni nam treba čakati na prihodnost, ki si jo želimo – ustvarimo jo lahko prav zdaj. Globalnemu gibanju za spremembe se lahko pridruži prav vsak.

 • Ne sovraštvu
  31/07/2023

  Ne sovraštvu

  Sovražni govor spodbuja nasilje ter spodkopava družbeno kohezijo in strpnost. Ker je boj proti sovraštvu, diskriminaciji, rasizmu in neenakosti v središču načel in dela ZN, si le-ti prizadevajo za spopadanje s sovražnim govorom na vsakem koraku. 

 • Mir se začne z menoj
  03/07/2023

  Mir se začne z menoj

  Kampanja »Mir se začne z menoj« izpostavlja poslanstvo in žrtvovanje mirovnih sil Združenih narodov (ZN), preteklih in sedanjih, ter odpornost skupnosti, ki jim služijo.