Legyél látható és hallható

alt text is missing

A fiataloknak joguk van ahhoz, hogy részt vegyenek a politikai döntéshozatalban. A Be Seen Be Heard kampány elismeri annak jelentőségét, hogy a fiataloknak létfontosságú szerepük van a mindannyiunkat érintő döntések meghozatalában. Mivel a fokozódó globális konfliktus, a jelenlegi éghajlati válság és a súlyosbodó társadalmi-gazdasági problémák továbbra is sújtják világunkat, egyre nagyobb szükségünk van új perspektívákra, amelyek elvezetnek a jelenlegi állapotot megváltoztató, átalakító erővel bíró politikai döntéshozatalhoz. 

 

 

Ezért a Body Shop és az ENSZ-főtitkár ifjúsági megbízottja egy globális kampány keretében együttműködve támogatják a fiatalok politikai részvételét és a fiatalok hangjának felerősítését a közéletben. 

beseenbeheardcampaign.com

 

TARTALOM

alt text is missing
alt text is missing

TOVÁBBI KAMPÁNYOK

 • Mondjon nemet a gyűlöletre
  18/06/2022

  Mondjon nemet a gyűlöletre

  A gyűlöletbeszéd erőszakot szít és aláássa a társadalmi kohéziót és a toleranciát. Mivel a gyűlölet, a megkülönböztetés, a rasszizmus és az egyenlőtlenség elleni harc az ENSZ alapelveinek és munkájának központjában áll, a szervezet minden lehetőséget megragad a gyűlöletbeszéd elleni fellépésre.

 • Legyél látható és hallható
  11/05/2022

  Legyél látható és hallható

  A Be Seen Be Heard kampány elismeri annak jelentőségét, hogy a fiataloknak létfontosságú szerepük van amindannyiunkat érintő döntések meghozatalában.

 • Az ökoszisztéma helyreállításának ENSZ évtizede
  05/06/2021

  Az ökoszisztéma helyreállításának ENSZ évtizede

  Soha nem volt még annyira sürgős a sérült ökoszisztémák helyreállítása mint most.

 • Verified
  21/05/2020

  Verified

  Miközben az új koronavírus #COVID19 megfékezésén dolgozunk, azért is tennünk kell, hogy megfékezzük a téves információkat.