Legyél látható és hallható

alt text is missing

A fiataloknak joguk van ahhoz, hogy részt vegyenek a politikai döntéshozatalban. A Be Seen Be Heard kampány elismeri annak jelentőségét, hogy a fiataloknak létfontosságú szerepük van a mindannyiunkat érintő döntések meghozatalában. Mivel a fokozódó globális konfliktus, a jelenlegi éghajlati válság és a súlyosbodó társadalmi-gazdasági problémák továbbra is sújtják világunkat, egyre nagyobb szükségünk van új perspektívákra, amelyek elvezetnek a jelenlegi állapotot megváltoztató, átalakító erővel bíró politikai döntéshozatalhoz. 

 

 

Ezért a Body Shop és az ENSZ-főtitkár ifjúsági megbízottja egy globális kampány keretében együttműködve támogatják a fiatalok politikai részvételét és a fiatalok hangjának felerősítését a közéletben. 

beseenbeheardcampaign.com

 

Megosztható tartalom

alt text is missing
alt text is missing
Kattintson a jobb gombbal a képre, hogy letöltse és mentse a számítógépére.

TOVÁBBI KAMPÁNYOK

 • Human Rights 75
  01/09/2023

  Human Rights 75

  Az évforduló alkalmából meghirdetett „75 évesek az emberi jogok” elnevezésű kampány arra szólít fel mindannyiunkat, hogy álljunk ki az emberi jogokért, és kötelezzük el magunkat amellett, hogy az egyetemes nyilatkozat alapelveit a mindennapi életünkben is megvalósítsuk.

 • Cselekedjünk a közös jövőnkért
  08/08/2023

  Cselekedjünk a közös jövőnkért

  Éljen a lehetőséggel. Erre ösztönöz bennünket a 17 fenntartható fejlődési cél, amely megmutatja az irányt egy jobb világ felé. Nem kell várnunk az általunk vágyott jövőre, ugyanis már most megteremthetjük azt. Mindenki csatlakozhat a változást előidéző globális mozgalomhoz.

 • Mondjon nemet a gyűlöletre
  31/07/2023

  Mondjon nemet a gyűlöletre

  A gyűlöletbeszéd erőszakot szít és aláássa a társadalmi kohéziót és a toleranciát. Mivel a gyűlölet, a megkülönböztetés, a rasszizmus és az egyenlőtlenség elleni harc az ENSZ alapelveinek és munkájának központjában áll, a szervezet minden lehetőséget megragad a gyűlöletbeszéd elleni fellépésre.

 • A béke velem kezdődik
  03/07/2023

  A béke velem kezdődik

  A béke velem kezdődik című kampány elismeri az ENSZ békefenntartóinak múltbeli és jelenlegi szolgálatát és áldozatvállalását, valamint az általuk szolgált közösségek ellenálló képességét.