Kampányok

 • Human Rights 75

  Human Rights 75

  01/09/2023

  Az évforduló alkalmából meghirdetett „75 évesek az emberi jogok” elnevezésű kampány arra szólít fel mindannyiunkat, hogy álljunk ki az emberi jogokért, és kötelezzük el magunkat amellett, hogy az egyetemes nyilatkozat alapelveit a mindennapi életünkben is megvalósítsuk.

 • Cselekedjünk a közös jövőnkért

  Cselekedjünk a közös jövőnkért

  08/08/2023

  Éljen a lehetőséggel. Erre ösztönöz bennünket a 17 fenntartható fejlődési cél, amely megmutatja az irányt egy jobb világ felé. Nem kell várnunk az általunk vágyott jövőre, ugyanis már most megteremthetjük azt. Mindenki csatlakozhat a változást előidéző globális mozgalomhoz.

 • Mondjon nemet a gyűlöletre

  Mondjon nemet a gyűlöletre

  31/07/2023

  A gyűlöletbeszéd erőszakot szít és aláássa a társadalmi kohéziót és a toleranciát. Mivel a gyűlölet, a megkülönböztetés, a rasszizmus és az egyenlőtlenség elleni harc az ENSZ alapelveinek és munkájának központjában áll, a szervezet minden lehetőséget megragad a gyűlöletbeszéd elleni fellépésre.

 • A béke velem kezdődik

  A béke velem kezdődik

  03/07/2023

  A béke velem kezdődik című kampány elismeri az ENSZ békefenntartóinak múltbeli és jelenlegi szolgálatát és áldozatvállalását, valamint az általuk szolgált közösségek ellenálló képességét.

 • Emberi jogok itt és most

  Emberi jogok itt és most

  02/06/2023

  Melyik helyszínről jutnak eszébe az emberi jogok és miért?

  Álljon ki velünk az emberi jogokért úgy, hogy részt vesz az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatának 75. évfordulója alkalmából szervezett kampányunkban.

 • Legyél látható és hallható

  Legyél látható és hallható

  11/05/2022

  A Be Seen Be Heard kampány elismeri annak jelentőségét, hogy a fiataloknak létfontosságú szerepük van amindannyiunkat érintő döntések meghozatalában.

 • Az ökoszisztéma helyreállításának ENSZ évtizede

  Az ökoszisztéma helyreállításának ENSZ évtizede

  05/06/2021

  Soha nem volt még annyira sürgős a sérült ökoszisztémák helyreállítása mint most.

 • Verified

  Verified

  21/05/2020

  Miközben az új koronavírus #COVID19 megfékezésén dolgozunk, azért is tennünk kell, hogy megfékezzük a téves információkat.