Látogassa meg a Bécsi ENSZ központot

Kíváncsi, hogy mit tesz az ENSZ egy jobb világ érdekében? Szeretne többet megtudni arról, hogy az ENSZ hogyan alakította ki otthonát Bécsben, az ENSZ négy globális központjának egyikében? Elkötelezett polgárként, kíváncsi, hogy hogyan lehet elérni a Fenntartható Fejlődés Céljait?

Vezetésünk során betekintést nyerhet abba, hogy miként dolgozik együtt több mint 190 nemzet polgára a béke, a fenntartható fejlődés és az emberi jogok érdekében. Látogasson el a Bécsi Nemzetközi Központba (VIC), más néven az "UNO városba", és ismerje meg az ENSZ munkásságát.

Virtuális látogatás FOGLALÀS

 

Tárlatvezetés

Általános információ. A COVID-19 járvány terjedésének megakadályozására való tekintettel vezetéseink és előadásaink jelenleg szünetelnek

Látogatóink véleménye

…. virtuális vezetésükről

" Köszönönjük a csodálatos virtuális vezetést. Nagyon tanulságos és érdekes volt tanulóink számára."

Tanár (India)

"Kimagasló előadás. Olyan érzés volt, mintha tárlatvezetésen vettünk volna részt"

Diplomata (USA)

"Még egyszer köszönöm [a virtuális előadás megszervezését] - az Ön által nyújtott szakértelem / tartalom mellett jó, hogy vendégelőadók is résyt vettek az előadáson"

Egyetemi tanár (Szlovénia)

…. tárlatvezetésükről

"Csodálatos vezetés, csodálatos szolgáltatás! Szeretnénk újra jönni!"

Tanár (Ausztria)

"Nagyon tetszettek a műalkotások. Legközelebb lehet, hogy a művészeti vezetésen fogunk részt venni. Idegenvezetőnk kiváló volt."

Turista (Ausztrália)

"Minden kiváló volt. Nagyon élveztem ezt a csodálatos kirándulást."

Hallgató (Ukrajna)

Ingyenes #GlobalGoals videotúrák

Tekintse meg rövid YouTube-videóinkat, amelyekben megmutatjuk, hogy mit tesz az ENSZ Bécsben és az egész világon a Fenntartható Fejlődési Célok elérése érdekében, a COVID-19 járvány alatt.

   

Tekintse meg videóinkat: kínaiul - angolul - franciául - németül - magyarul - olaszul - oroszul - szlovákul - spanyolul - törökül