Az ökoszisztéma helyreállításának ENSZ évtizede

alt text is missing

 

Soha nem volt még annyira sürgős a sérült ökoszisztémák helyreállítása mint most.

Az ökoszisztémák támogatják a földi életet. Minél egészségesebbek az ökoszisztémák, annál egészségesebb a bolygó és a rajta élő emberek. Az ökoszisztéma helyreállításának ENSZ évtizede célul tűzi ki, hogy megelőzi, megállítja és visszafordítja az ökoszisztémák pusztulását minden kontinensen és az összes óceánban. Ez segíthet véget vetni a szegénységnek, fellépni a klímaváltozás ellen és megakadályozni a tömeges kipusztulást. Sikerre vinni ezt azonban csak akkor lehetséges, ha mindenki részt vesz benne. 

decadeonrestoration.org

Megosztható tartalom

alt text is missing
alt text is missing
alt text is missing
alt text is missing
alt text is missing
alt text is missing
alt text is missing
alt text is missing
alt text is missing
Kattintson a jobb gombbal a képre, hogy letöltse és mentse a számítógépére.

További kampányok

 • Human Rights 75
  01/09/2023

  Human Rights 75

  Az évforduló alkalmából meghirdetett „75 évesek az emberi jogok” elnevezésű kampány arra szólít fel mindannyiunkat, hogy álljunk ki az emberi jogokért, és kötelezzük el magunkat amellett, hogy az egyetemes nyilatkozat alapelveit a mindennapi életünkben is megvalósítsuk.

 • Cselekedjünk a közös jövőnkért
  08/08/2023

  Cselekedjünk a közös jövőnkért

  Éljen a lehetőséggel. Erre ösztönöz bennünket a 17 fenntartható fejlődési cél, amely megmutatja az irányt egy jobb világ felé. Nem kell várnunk az általunk vágyott jövőre, ugyanis már most megteremthetjük azt. Mindenki csatlakozhat a változást előidéző globális mozgalomhoz.

 • Mondjon nemet a gyűlöletre
  31/07/2023

  Mondjon nemet a gyűlöletre

  A gyűlöletbeszéd erőszakot szít és aláássa a társadalmi kohéziót és a toleranciát. Mivel a gyűlölet, a megkülönböztetés, a rasszizmus és az egyenlőtlenség elleni harc az ENSZ alapelveinek és munkájának központjában áll, a szervezet minden lehetőséget megragad a gyűlöletbeszéd elleni fellépésre.

 • A béke velem kezdődik
  03/07/2023

  A béke velem kezdődik

  A béke velem kezdődik című kampány elismeri az ENSZ békefenntartóinak múltbeli és jelenlegi szolgálatát és áldozatvállalását, valamint az általuk szolgált közösségek ellenálló képességét.